NETTE SITE.NL maakt elke website of webshop met een doordacht plan.

Wat doen wij

Nette-site bouwt websites op het wordpress platform en met bestaande templates. Jij als klant kan kiezen uit meer dan 13.000 templates. Nette-sites zijn zeer eenvoudig zelfstandig te onderhouden. Het aanpassen van een pagina, nieuwe pagina’s toevoegen of het menu veranderen kan je voortaan zelf doen zonder tussenkomst van een design bureau.

Het wordpress platform heeft zich in de jaren allang bewezen en is bovendien gratis. Eerlijkheid & transparantie is waar wij voor staan. Efficiënt met bestaande middelen omgaan.

Websites zijn geen statische pagina’s meer zoals vroeger. Dat betekend dat de website wel de nodige updates nodig heeft. Ook hier kan nette-site.nl je hier ondersteunen als dit niet zelfstandig lukt.

Veelgestelde vragen

Waar zit ik aan vast als ik een website door nette-site.nl laat maken?

Helemaal nergens. Nette-site.nl levert de website op. En daarna krijgt de klant alle inloggegevens om alles zelf te kunnen onderhouden.
Natuurlijk kan er ook gekozen worden om dit niet te doen. Hiervoor hebben wij het onderhoudsabonnement.

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Ten eerste omdat we werken op het wordpress platform. Dit is gratis. Ten tweede besteden wij geen tijd aan klantspecifieke ontwerpen. Maar kopen wij templates.

Hoe langt duurt het voor de website af is?

Indien alle content aanwezig is, kan de website binnen één week opgeleverd worden.

Kan ik ook zoekwensen op geven zodat mijn website goed is te vinden bij google?

Ja. Nette-site is gespecialiseerd in SEO (search engine optimalisation). Samen met u bekijken we de zoekwensen en proberen we een zo hoog mogelijke google ranking te krijgen.

Hoeveel kost

een website van nette-site.nl